2012. december 11., kedd

A spirituális energia leghatalmasabb hulláma










A spirituális energia leghatalmasabb hulláma fog lehorgonyzódni a Földön az univerzális napfordulótól (december 12-től) a téli napfordulóig (december 21-ig). 

Ezen időszak minden egyes, az Új Energiára fókuszáló ember számára életének legfontosabb időszakává válhat. Igyekszem néhány szóban megvilágítani, hogy miért. 

Az Új Energia 25 éves folyamata az emberiség és a Föld számára ugyanúgy a gyógyulás és a magas spirituális energiák befogadásának időszaka volt. 

Egyéni szinten a teremtőképességünk, egyedi mintázataink felismerésének időszak, és magas lényrészeink integrálásának periódusa. Lehetőség nyílt karmikus sajátosságaink feltárására és lezárására, energetikai értelemben kiléphettünk a Naprendszer meghatározottságából, és galaktikus szintű kapcsolódással helyettesíthettük. Az egyéni gyógyulási folyamatok több helyet teremtettek az auránkban, ahová befogadhattuk és befogadhatjuk magasabb lényrészeinket. Ezek révén visszaemlékezhetünk arra, hogy miért "iratkoztunk be" a Szabad Akarat Iskolájába, hogy milyen tudással, milyen céllal, milyen üzenettel érkeztünk ide.

December 21-ével lezárul a "mindent lehet" időminőség, és a most megkezdett és megalapozott folyamatok folytatódnak - nagyon egyszerűen szólva tehát, csak azt folytathatjuk az új korszakban, amit legkésőbb 21-éig megkezdtünk. A spirituális tanítás egyik alapelve, hogy a magasabb válaszol az alacsonyabbnak. Ugyan, ahogy mondani szoktam a válasz lehet "nem" is, de valamilyen módon a megszólított magasabb a spirituális törvény szerint köteles reagálni. Amiért ez most kiemelten érdekes, az, hogy sokféle párhuzamos folyamat zajlik az egész bolygó és az egyes emberek szintjén is. Ezek némelyike mindenkire hat, azokon kívül, akik kifejezetten elutasítják - hiszen a szabad akarat zónájában erre is van lehetőség. Ezeket nem kell kérni. Ezek a folyamatok alapvetően a spirituális fizika, illetve általánosabban a spirituális törvények változásával kapcsolatosak - például a DNS többszálassá válása, és a hozzá kapcsolódó lehetőségek.

Aztán vannak bizonyos dolgok, melyeket kérnünk kell - az egyéni folyamataink jó része ilyen. Tehát be kell hívnunk például a magasabb lényrészeinket, melyek ugyan szeretnének egyesülni velünk, de az engedélyünk nélkül ezt mégsem teszik meg - szintén tiszteletben tartva a szabad akaratot. És vannak olyan dolgok, folyamatok is, melyeket nem csak kérnünk kell, de fókuszunkat fegyelmezetten rajta tartva folyamatosan szándékolni is. Egyedi életünk és céljaink nagy része ilyen. bár ezek jórészt egyéni folyamatok, paradox módon csoportosan mégis nagyságrendekkel hatékonyabban működnek. Orin eléggé világosan elénk tárta, hogy három egyszerű spirituális törekvő, mint csoport, tisztábban és erősebben, az energia szélesebb spektrumát át tudja hozni, mint egyedileg akár egy felemelkedett mester. A CSOPORTOS FOLYAMATOK EXPONENCIÁLISAN HATÉKONYABBAK, MINT AZ EGYÉNIEK.

Még mindig sok kérdést kapok a "lesz-e három (vagy tizenöt) napos sötétség" témakörében, illetve a korszakhatárral kapcsolatos egyéb felburjánzó ostobaságokkal kapcsolatban. A legutóbbi az volt, hogy mindenki egyedileg fogadja otthon az energiát. A szabad akarat zónájában természetesen dönthettek így, ezzel az optimálisnál jóval alacsonyabb hatékonyságot elérve. Mások kérdezik, hogy honnak fogják tudni magas lények, hogy kit kell elvinniük az űrhajóikkal. Leginkább azt remélném, hogy a hamis várakozások, és ostobaságok terjesztőit igazán elvihetnék :-).

Nem szeretnék erről a fórumról prédikálni, minden esetre felhívnám ezek gerjesztőit, hogy a hamis várakozások felkeltésével és ébrentartásával sok embertársunktól elveszik a lehetőséget, hogy a lényeges és valós folyamatokra fókuszáljanak, és helyesen irányítsák a figyelmüket. És utána mit fognak mondani azoknak, akik bedőltek e hamis várakozásoknak és sötétséget, vagy űrhajókat, vagy "harangszót" várnak. "Bocs, hogy félrevezettelek, várj tíz millió évet, és máris itt a következő jó alkalom"? Mindenki, aki most itt van, már az első inkarnációja óta erre vár. 

Ez a legfontosabb esemény a Föld létrejötte óta. A lehetőségek mérhetetlen feltárulása. Éljetek vele! Belül történnek most a fontos dolgok! Egyesítsük erőinket, horgonyozzuk le a most érkező energiákat, önmagunk, a többi ember és az utódaink számára.
Nagyon sok minőséget lehet kötni a most érkező energiákhoz. Segítik, hogy a fizikai testben élő emberek közül mind többen tevékenyen bekapcsolódjanak a planetáris hierarchia munkájába. Segítik a galaktikus mag "emlékeztető" energiáinak beáramlását - hogy mind jobban feltáruljon a honnan és miért jöttünk ide kérdésköre. 

Természetesen most jön le teljes egészében az új korszak isteni társteremtő emberének morfogenetikus aspektusa is.

Lehorgonyzódik maga az új struktúra, mely lehetővé teszi, hogy isteni társteremtők legyünk. A galaktikus magból beárad az azzal kapcsolatos ébresztés is, hogyan dekódolhatjuk a DNS-t, és hosszasan sorolhatnám még tovább.

Szigeti Antal · 2012. december 5. 


Kapcsolódó bejegyzések





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése