2012. július 15., vasárnap

Kryon/David Brown: Ez a világ mindenkié lesz



This World Belongs To Everybody a message from Kryon channeled by David Brown




Üdvözletem, Kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Újra, megint csodálatos veletek együtt lenni, itt ma este. Hatalmas szeretet van itt és még több változás érkezik most be ebbe a világba és a globális tudatosság felébresztése már elkezdődött. A legtöbb ember már elkezdte felismerni, hogy az életében, a legtöbb dolog már nem működik, amint a szeretet nem áramlik át rajtuk, és ezek nemcsak a személyes, egyéni szinteken jelentkeznek, hanem minden rendszert megérintenek, és bárhol is élhetnek, akkor is ugyanezek, vagy hasonló gondok jelentkeznek.

Jelenleg egymás mellett három különböző tudatossági szint van a Földön. Az egyik, ötszög formájú, (utalhat a Pentagonra is) és ez a legalacsonyabb szintű tudatosság. Ez a katonai/hadi tudatosság mátrix hálózata. Ez egy egyszerű 3. dimenziós tudatosság, amely a túlélésen alapul, ahol az egyik ember a tudatosságával, a másikat ellenségének tartja, és ez egy szeretet nélküli tudatosság. Olyan tudatosság ez, ahol néhány ember irányítani és uralni akarja a világot, vagy börtönbe vetve korlátozni másokat. Egy olyan tudatosság, ahol maroknyian a sokaságból táplálkoznak. De ezt az egész rendszert hamarosan le fogják bontani, lassan, de biztosan, össze fog omlani, és ezután egy sokkal őszintébb és nyitottabb szívű és szabadabb világgá válik majd.

A következő tudatossági szint azokról az emberekről szól, akik úgy döntöttek, hogy fejlődni szeretnének, javítani szeretnének sorsukon. Amikor meghozzák ezt a döntést, akkor elkezd átalakulni az őket körülvevő energiamező, és dodekaéder formában kezd az megváltozni. Így amikor meghozzák ezt a döntést, akkor magukhoz vehetik a mesteri irányításukat, amely végigvezeti őket az utazásukon keresztül a lélek sötét éjszakáján, a teljesség és beteljesülés felé, oda ahol egykor teljesek és egészek voltak. Az energiamezőik az Élet Virágának mintáit veszik majd fel és az Élet Virága az, amely tartalmazza az egész teremtés és az élet titkait. A különböző tudatossági szinteken élők az egész bolygó finom változásain mennek majd keresztül. Ezen az új tudatossági szinten mindenkire érvényes, egyformán, így a szegény és a gazdag is átesik majd ezeken. Azok közül, akik ezt most olvassák, sokan vannak már olyanok, akik elvégezték a belső munkájukat és beléptek az új tudatossági szintjükre.

A belső világ pontosan ugyan olyan, mint a külső. Ha el tudnátok magatoknak ott belül képzelni ezt ott belül úgy, mint egy DVD lemezt, egy DVD lejátszót és egy vetítőt. Akármi is van ráírva ere a DVD-re, azt vetítitek ki a külső világra. Az egyik nagy titka ennek a teremtő munkának az, hogy bármit fel lehet írni erre a lemezre, akár minden családi kapcsolódást, családi dinamikát is. Így ha harmóniát/összhangot szeretnétek belevinni a családi kapcsolódásaitokba, akkor keressétek fel belül azokat a családotokat, amelybe beleszülettetek.

Ez jelenti számotokra azt a belső munkát, hogy vigyetek bele a családi összekapcsolódásaitokba harmóniát, egymás szeretőn és gondoskodón. A családi kapcsolódásaitokat közvetlenül tükrözi a Naprendszer. Amikor a csillagokra, bolygókra és a Napra néztek, tökéletes rendben, harmóniában láthatjátok őket, isteni módon, isteni tudatossággal, családi egyetértésben. Ez az, amit nektek szintén meg kell tennetek ehhez, hogy az isteni energia átáramoljon rajtatok, hogy békességet, harmóniát vigyetek be a családotokba, ugyanolyat, amilyen a Naprendszerben létezik.

Sokan mondják azt, hogy az istenségbe kerülést rengeteg úton lehet elérni, de ez így nem igaz, ez egyszerűen nem igaz, bár van néhány különleges mód erre nézve, hogy hogyan költözzön be hozzátok a harmónia. Az első és legfontosabb szabály az, a férfiast, a férfi energiákat szükséges először meggyógyítotok magatokban, aztán az apai családban lévőt, majd mindenhol olyat, ami a legtöbb férfira jellemző.

Tehát legelőször mindannyiótok édesapját és az apai családot szükséges meggyógyítanotok, de ez nem azt jelenti, hogy a nők a háttérbe lennének szorítva, mert nekik is ugyanazt el kellene végezniük, és azt is feltételezve, hogy azok a férfias a férfias szerepüket játsszák. Így a férfias szerepeket kell meggyógyítani. A férfiak közül, a legtöbb férfinak, az apai családotokban, és ha van dédnagyapátokat is. Az apai apátok apja a legspirituálisabb kapcsolódást jelenti magatokkal. Ezért is fókuszáljatok energiátokkal rá, erre az emberre, és ő így teljessé és egésszé/egész-ségessé válik, és így sokkal jobban össze tudtok kapcsolódni a világegyetemmel, és amikor hozzáfordultok, akkor cserébe útmutatást kaptok a Világegyetemtől. Meglehet az, addig, amíg ez megtörténik, nehéz lehet a tájékozódásotok kimenetele, de amikor teljesek és egészek lesztek a nagyapáitokkal, akkor annál inkább sokkal világosabb, sokkal tisztább útmutatás/vezettetést fog adni a Világegyetem, és ez történik most Kedveseim! Mindenki nagyapai és apai családja egyre teljesebbé és egészebbé válik és mindenki egy sokkal világosabb és még tisztább útmutatást fog kapni.



Ez az egyik fő területe annak, ahová helyezzétek a tudatosságotokat, a tudatotokat és a gyógyító energiáitokat. Így emlékezhettek azokra az emberekre, aki a 18. században születettek és harcoltak az Első Világháborúban és így ekkor fejezték be életüket. Ezeket az embereket nem nagyon méltányolták és nem nagyon gondoskodtak róluk az akkori kormányok és így ők nagyon sokat szenvedtek ezért. És ez az ember az, aki a pszichétekben a Halászkirály, és mit is jelent ez számotokra?

A Halászkirály sérüléséből részesült férfit. Krisztus egykor a Halak Korszakában érkezett ide. Krisztus görögül királyt jelent, és a Hal pedig Krisztust jelképezi. Így ez a családi kapcsolódásotok sérült, és ezét nagyon nehéz összekapcsolódnotok a Világegyetemmel és világos útmutatást kapni onnan. Amikor rendben lesztek ezzel, akkor sokkal világosabb lesz, és akkor nem jelent majd gondot számotokra a döntéshozatalotok. A Halászkirály sérülése egy másik nézőpontból az, hogy úgy voltatok vezetve hitetekben, hogy higgyetek bármelyik vallásnak, amikor döntés előtt álltatok. De a vallások Nyugaton csekélyke valóságos alappal lehetőséggel bírtak és lebontóak voltak és felőröltek mindenkit, azt eredményezték számotokra, hogy volt egy fél vallásotok, félig hiteles történelmetek, a világ féligazságaival, és a tudatosságot csöpögtetve tálalták. Így tehát, amikor azt halljátok ezeket a nagyapáitokról, akkor mindez sokkal világosabbá válik számotokra, és sokkal tisztában tudtok lépni a gyógyulásotok útjára, amint a tudatosságotokkal egy új szintre léptek.



Jelenleg 144.000 ember érkezett nagyon közel a Krisztusi Tudatosság teljességéhez és egységéhez és ezek az emberek olyanok lesznek, mint a tóba vetett kavics, és akkor majd ők fogják sugározni magukból a Krisztusi Tudatosságot és ezzel felébresztik a világ minden népét, erre a tudatosságra. Ez az Emberi Lelkek evolúciója, de ez nem revolúció, nem fog forradalmakat kirobbantani a bolygón. A Forradalmak csak olyan formában, történnek meg, hogy a tudatosság körbe-körbe árad, körülveszi az egy csoport zsarnokot és a másfajta ilyen társaságokat. És ez így ez a fejlődési folyamat már elkezdődött. Az emberek szerte a világon elkezdenek megvilágosodni, még több fajta módon, mint eddig és a szeretet elkezd áradni mindenfelé, és akkor ott pólusváltás lesz, negatív energiáról a pozitívra. A negatív energiák: a haragot, a szomorúságot, a gyűlöletet, a bosszút, míg a pozitív energiákat az örömöt, szenvedélyt, szeretetet hozzák, és így előreláthatóan 2012. december 21-én 144000 ember fog átmenni a pólusváltáson, és majd ők fognak mindenki mást tanítani. A kormányok persze nem örülnek majd ennek, de aztán később ők is, mert még soha nem voltak abban. Az ő örömük és boldogságuk abból állt, hogy elnyomták a tömegeket, és úgy tettek mintha ezeket a tömegeket egy jobb világ felé vezetnék, miközben pontosan ugyanabban a helyzetben tartották őket, ahol most is vannak, és éppen ezért is kezdenek megnyilvánulni ezek a változások.



2000 évvel ezelőtt a Krisztusi Tudatosság már elérhető volt, de akkor a Nagy Római Birodalom elnyomta ezt a tudatosságot. Már kétezer éves elnyomás alatt van ez a tudatosság, de most átlépünk a Vízöntő Korba, és ott új szintre emelkedik majd a tudatosság és a Krisztusi Tudatosság elérhető lesz. Ekkor ezúttal nem lesz olyan erő, hatalom, hogy megállítsa ennek a tudatossági szintnek a megtörténését. Ez az, amikor visszatér a Mindig Szerető Isten Tudatossága, amely addig tartja majd fenn a fizikai testeket, ameddig azt szeretnétek. Az emberiség így most számos döntés, választás előtt áll, de akik meghozzák majd a döntésüket erre, azok a szeretetből fogják ezt megtenni. Mi is történik akkor, amikor az emberi tudatosság átalakul? Nincs olyan erő, hatalom a Földön, amely elég erős lenne arra, hogy megállítsa ezt a bekövetkező tudatosság váltást. Semmiféle erőszakkal nem lehet megállítani ennek az új tudatosságnak a beáramlását. Azok az emberek, akik erőszakot alkalmaznak másokkal szemben, nagy vétket követnek el az Istenekkel szemben. De bármit is tesznek a tudatosság így is változni fog. A karma az karma, és mindennek az árát akkor mindennek ki kell majd fizetni.



Emlékeztetnünk kell bennetek arra, hogy mindenki felelős a saját életéért. Spirituális nézőpontból viszont, a gyermekek azonban csak 21 éves koruk után lesznek teljesen felelősek a saját életükért. Néhány olyan fiatal, aki a katonáság kötelékébe állt, érvényteleníteni fogja saját karmáját, de az édesapjuk és nagyapjuk utáni karmájukat továbbviszik. Nincsen semmi olyan ok a Földön, hogy bárki, másokkal szemben erőszakot alkalmazzon, és minden problémát meg lehet oldani erőszak alkalmazása nélkül. Az erőszak árának megfizetése így kapcsolódik a karmához, és minden erőszakos cselekmény karmikus hatása megkétszereződik. Minden olyan nemzet vezetősége, amely erőszakhoz folyamodik ezen a Földön, nagyon meg fogja fizetni minden erőszakosságának az árát.



Az Új Világotok a Szereteten alapszik majd, és ott az emberi tudatosság fejlődik majd, olyan tudatosság, ahol a Szeretet a nyertes. Sok ajándék érkezik az emberiség ahhoz, hogy megemelje egyre magasabbra és még magasabbra a bolygó tudatosságát. Saját magával és a világgal kapcsolatban több megértés fog érkezni az emberiséghez, és ez a megértés olyan lesz, mint gyertya a sötétségben, és amit egyszer megértettetek az a tudásotokká válik. Tudni fogjátok azt, hogy Ti mind Fénylények vagytok, rezgés és energia, akik visszatérnek a Fénybe. A sötétség napjai lassan elmúlnak, vagy legalább is a végéhez közelednek, és ez a világ az emberiséggel együtt egyszerre kezd megváltozni. Azért vagyunk itt, hogy tisztelegjen azon gyógyítók előtt, akik a gyógyítás/gyógyulás útjára léptek és egyre közelebb kerülnek a kiteljesedésükhöz. Azt mondjuk nekik, hogy folytassák, menjenek bátran tovább az utazásukban, mert már nem lehet meghátrálni úgy, mintha kellékei lennétek az utazásaitoknak. 144.000 közületek azok száma, akiknek véget ér a régi utazásuk, és ők lesznek azok, akik magukból sugározzák a Szeretetet és a Tudatosságot, és Békességet és Szeretetet hoznak ide a Földre. Minden rendszeretekbe, Becsületességet, Tisztaságot, és Igazságosságot hoznak.



Ez a Világ Mindenkié Lesz, nemcsak néhányaké. A Szeretettel teli és tudatos férfiak és nők, elkezdik magukhoz venni a saját hatalmukat (önfelhatalmazásukat) ebben a világban, hogy szeretettel teli és tudatos döntéseket hozzanak. A pénzügyi rendszer hamarosan összeomlik, és soha többé már nem lesz a régi. A pénz már soha többé nem fogja ugyanazt jelenteni. Csak egyfajta árfolyammal bíró valuta lesz a bolygón, és ez mindenkire és minden értékre lesz érvényesített deviza lesz, minden nőre, férfira, fajra, felekezetre, bőrszínre érvényesített valuta, amelynek SZERETET a neve. Minél több Szeretetet küldtök ki a Világegyetembe, annál több Szeretetet fogtok visszakapni. Amikor Szeretettel és kedvességgel éreztek egymás iránt, nem számít, mennyi pénz is van a zsebetekben, mert ilyenkor gyönyörűséget fogtok érezni. A Szeretet lesz az elismerésetek. Amikor megérkeztek ebbe a pillanatba, vagyis a mostjába, amikor a mostban lesztek, akkor kiteljesedtek és egészek lesztek, akkor a bőség mindenetekbe fog áramlani és napsütésben fogjátok végigélni az életeteket, és ez a folyamat az, ami már elkezdődött. A rezgésetek megemelkedik, a bolygó rezgése megemelkedik, az emberiség legnagyobb részének rezgése megemelkedik, és majd mind meg fogtok érkezni a Szeretetbe.



Ez a Szeretet Világa, egy olyan világ, ahol nem ismerik a félelmet, ahol felismeritek majd, hogy nincs min szégyenkezni, és a szívetek, amikor kinyílik, teljes mértékben összekapcsolódik a Világegyetemmel. Így tehát most engedjétek meg magatoknak, hogy a szívetekkel érezzetek, és engedjétek meg a szíveteknek, hogy kiterjedjen és összekapcsolódjon a Világegyetemmel és engedjétek meg hogy a felső szívcsakrátok, ugyanígy kinyíljon és kiterjedhessen, mert ez teszi lehetővé, hogy a Világegyetem támogasson bennetek úgy, hogy elérkezhessetek a tudatosságotok következő szintjére, a férfiak és nők Új Korszakának fejlődésébe.



Az Új Világ már a vállatokra szállt és ez a ti csodálatos munkátok eredménye, és mi azzal a kéréssel fordulunk hozzátok, hogy folytassátok továbbra is ezt a szertetettel teli munkát.



Járjatok Békével és Isten Áldásával



Kryon kijelentkezik: Köszönjük Mindannyiótoknak.



Forrás:

This World Belongs To Everybody

a message from Kryon channeled by David Brown

Wednesday, 25 April, 2012 at San Jose, Costa Rica

http://spiritlibrary.com/kryon-south-africa/this-world-belongs-to-everybody



copyright © David Brown. All rights reserved.







Kapcsolódó anyag, David Brown bemutatása


Kicsoda David Brown?



David egy spirituális gyógyító és látó, aki elfogadta, hogy saját szabad akaratából jött erre a bolygóra. David munkájának fókuszában önmaga gyógyítása áll, és saját útja során nagy mennyiségű tapasztalatot szerzett.

David teste most már sejtszinten hordozza az információt. Leghőbb vágya, hogy az emberiséggel megossza mindazt, amit saját átalakulási folyamata során tanult. David sok változáson ment keresztül az életfelfogását tekintve, hogy valójában mit is teszünk ezen a bolygón. Ezt az információt ajándékba kapta Kryontól, hogy integritásban és igazságban megossza másokkal. Tanítóként David rendelkezik azzal a páratlan képességgel, ami lehetővé teszi számára az ítélkezés nélküli megtapasztalást.

Következzen néhány kérdés, melyet gyakran feltesznek Davidnek / Kryonnak.
Hogyan kezdődött ez az egész Kryonnal?

1996-ban David élete válságban volt. Testvére Angliából látogatóba érkezett hozzá, és úgy gondolta, hogy egy személyiségfejlesztő kurzus hasznára lenne Davidnek. Ő elment a kurzusra, mit sem sejtve arról, hogy az élete milyen nagymértékben megváltozik innentől kezdve. Egyik este a második kurzus után a Constantia Neck étteremben ült, és figyelte a teliholdat egy pohár borral a kezében. Ez furcsán hangozhat, de a pohár elkezdett vibrálni, és egy gyönyörű női arcot látott David a holdban. A következő napon kocsijával munkába hajtva a Tábla-hegységet nézte, ami teljesen felhőbe burkolózott. Majd a Tábla-hegység és Signal Hill egy csodálatos arany fénnyel felragyogott, David kocsijával átsodródott a szembejövő sávba, és megállt a forgalom. Hirtelen meghallott egy hangot: „Isten hozott a Földön, ez neked szólt." A következő nap hajnalán munkába menet észrevett egy fényes csillagot az égen. Egy felhő beúszott a csillag elé, ám maradt egy nyílás, amin a csillag keresztülfénylett. A csillag ragyogón felvillant kétszer, és David újra ezt hallotta: „Isten hozott a Földön, ez neked szólt." Később a nap folyamán, amikor a kurzus vezetője hallott az élményeiről, azt mondta Davidnek, hogy földelésre van szüksége, és azt javasolta, hogy egyen krumplit. Davidnek fogalma sem volt arról, mi történhetett vele, és azt sem tudta, mit jelent a „földelés", ám megfogadta a tanácsot, és evett krumplit, mikor hazaért. Az éjszaka közepén felkelt, és kiment a fürdőszobába. Belenézett a tükörbe, és életében először meglátta az auráját és felvillanásokat múlt életeiből. Nagyon nyugodtnak és tisztának érezte magát a tapasztalás közben. A hét további részében nagyon gyengének és kimerültnek érezte magát a megtapasztalt energiának köszönhetően. Majd innentől belekezdett egy gyógyító utazásba, auralátásba és –olvasásba, stb.. Egyik este a „Megnyílni a közvetítési folyamatra" című Orin kazettára meditált, majd elkezdte közvetíteni Kryont.
Mi David foglalkozása?

David egy gépipari gyártó cég tulajdonosa.
Mit tanít David a szemináriumain, és hány ember vesz részt rajtuk?

Azt tanítja, ami Kryon szerint éppen a legmegfelelőbb a csoport számára, és az emberek, akiknek ott kell lenniük, ott vannak.
Mit gondolnak David barátai a közvetítéseiről?

Legtöbb barátját a közvetítések kapcsán ismerte meg, és többségük becsüli és értékeli a bölcsességét.
Hogyan egyezteti össze David a mindennapjait, a közvetítéseket és a szemináriumokat?

David a kapott információt saját gyógyítására és a mindennapi életében használja. Ily módon az információt tudássá alakítja. Jelenleg saját személyes gyógyulására és fejlődésére összpontosít inkább, mint a szemináriumokra, mert szeretne egy nagyobb teljességet elérni.

Kicsoda Kryon?

Kryon egy tudat, ami átjár minden univerzumot. Kryon leginkább egy bizottsághoz hasonlítható, mivel alapvető megértéssel rendelkezik arról, hogy mi történik a Föld bolygón, és mi zajlik máshol. Ő minden ebben a naprendszerben. Ám nem csak ebben a naprendszerben, hanem galaxisokon túl is.

Kryon minden, ami van, és minden, ami nincs. Kryon Isten, a Föld Anyától való elválasztottság egy állapotában. Kryon azért van elválasztva a Föld Anyától, hogy tisztán lássa és értse, hogy mi történik itt.

A Föld bolygó egy különleges tapasztaláson ment keresztül az elmúlt párezer évben: az Istentől való elkülönülés megtapasztalásán. Kryon azért van itt, hogy hazavezessen titeket, és hogy összekössön benneteket belső isteni lényegetekkel, mivel ti mind ennek az univerzumnak a varázslatos létezői vagytok, nagyszerűbbek, mintsem fel tudnátok fogni.

A korábbi közvetítésekben egy lépésről lépésre történő érzelmi tisztítást magyaráztunk el. Az érzelmi egyensúlytalanság ahhoz hasonlítható, mint amikor egy olyan autót vezettek, amelynek piszkos a szélvédője, vagy mintha egy olyan hajóval vitorláznátok, aminek a horgonya még mindig szilárdan ül a tenger fenekén. Amíg nem értek el érzelmi tisztaságot, az életetek semerre sem megy.

A Kryon energia szeretettel és őszinteséggel érkezik hozzátok, és szakszerű információt és tudást közvetít az univerzum minden sarkából, hogy segítsen benneteket a felemelkedési folyamatban. Nincs olyan entitás, vagy a tudásnak egy olyan szakértő csoportja, akikkel ne lehetne kapcsolatba kerülni Kryon által.





Szerző: liberty



Forrás: http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=78



Köszönjük: Liberty, Köszönjük Shaumbra

Kapcsolódó bejegyzések






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése