2012. június 8., péntek

Mik is azok a Csillagmagok?









A Csillagmagok olyan egyének, akik sóvárgó vágyat éreznek annak tudására, hogy talán egy másik világból származnak. Magányosságot és elszeparáltságot tapasztalnak meg, mivel ez egy emberi állapot, de idegeneknek érzik magukat ezen a bolygón. A társadalmunk viselkedését és motivációját szétszórtnak és logikátlannak tartják. A Csillagmagok, gyakran rendkívül kellemetlenül érzik magukat a társadalmi intézményekben (pl. politikai, gazdasági, egészségügyi....). Már fiata korukban szokatlanul világosan látják a bizonyos szabályok mögötti rejtett egyezményeket, azok mögöttes és szövevényes tartalmát. 



Meghatározás 



A Csillagmagok kifejlődött lények más bolygókról, csillagrendszerekből és galaxisokból, akiknek különleges küldetésük támogatni a Föld Bolygót és az Ő emberiségét, hogy elhozzák az Aranykort az ezredforduló körül. 




A Csillagmagok is, mint a Földi Emberek, szintén tehetetlenségben és teljes amnéziában inkarnálódnak az ő identitásukat, eredetüket és céljaikat illetően. Azonban a csillagmagok génjei kódolva vannak egy fel-ébresztő-hívásra, mely arra lett megtervezve, hogy aktiválja őket az életük egy előre-meghatározott pillanatában.
 
Az ébredésük lehet lágy és fokozatos, vagy egészen dramatikus és hirtelen. Mindkét esetben az emlékezetük különböző mértékben áll helyre, hogy engedje a csillagmagot
tudatosan végezni küldetését. Kapcsolatuk a Felsőbb Énjükkel megerősödik és nagymértékben engedik vezettetni magukat a belső tudásuk által.




Sok csillagmag gyakorlott a gyors spirituális fogyásban. Ugyanis a csillagmagok képesek pár év alatt eldobni azokat a korlátozó viselkedési mintákat és félelmeket, melyekkel a Földi emberek sok-sok életidőt töltenek, hogy mindezt véghezvigyék. Ez azért van, mert a csillagmagok már vettek részt hasonló küldetéseken más bolygókon, és teljes ismerettel rendelkeznek a tudatosság felemelésének eljárásait és technikáit illetően. 




A csillaghajók fogalma, az intergalaktikus utazás, a más galaxisokban lévő érző életformák létezése, a módosított fizikai jelenségek, természetesek és logikusak számukra.



A Csillagmag Küldetés



Mivel a csillagmagok feladatát sokkal bonyolultabb végrehajtani egy ilyen jóval sűrűbb dimenzióban, mint a miénkben, a csillagmagok gondosan lettek kiválogatva a galaxisunkból és azon túlról is. Néhányan a felejtés kockázatával oly módon végzik munkájukat, hogy esetleg elfelejthetik, kik is ők valójában, és elveszíthetik összeköttetésüket Felsőbb Énjükkel is. 




Habár a csillagmagok a Föld népességének mindössze egy kis százalékát készítik fel, küldetésük mégis hatalmas és változó. Át kell menniük a fizikai életen, és meg kell próbálniuk emlékezni arra, hogy kik is ők valójában. Amikor sikerül létrehozniuk a
kapcsolatot, keresztül kell préselniük magukat egy átalakulási folyamaton, hogy kiteljesedhessenek, a Felsőbb Énjükre összpontosíthassanak és összekapcsolódhassanak vele. A csillagmagok aztán egyszercsak realizálják majd, hogy kik is ők valójában, és el tudnak kezdeni segíteni a felvilágosodott Földi lelkeknek, hogy lehorgonyozzák a fényt az Anyaföldre.




A Csillagmagok a magasabb dimenziókból érkezve vesznek részt itt ebben a mi fizikai világunkba való Isteni Beavatkozásban. Ez a bolygó nem lenne képes tovább életben maradni anélkül az Isteni Beavatkozás nélkül, melyet a mi Teremtőnk rendelt el. A Csillagmagok gondoskodnak a bolygónk támogatását összehangolva végző Galaktikus Föderációval, az Elohimmel, a Spirituális Hierarchiákkal, és az Idő Uraival való elveszett kapcsolatunk felerősítéséről. A Csillagmagok felébredtek, és készen állnak a fény lehorgonyzására, rituálék elvégzésére, meditációkra és az olyan szituációkra való összpontosításra energetikailag, melyeket meg kell változtatni ahhoz, hogy az mindenki számára jók legyenek.


Bil El Masri


Forrás:http://www.foldimennyorszag.hu/1A3B9334-98A5-47C5-8F7B-3B67B70521C1.html



A Csillagmag
Én-Aktiválási Folyamat





Mindez egy 12 perces folyamat:


Ülj le, csukd be a szemed, és kezdj el egy be- és ki-légzési sorozatot, egymás után háromszor az alábbiak szerint. Lélegezz be Fényt a fejed tetején keresztül le a testedbe áramolva, eztán lélegezd ki az összes stresszt és az összes aggodalmat a lábadon át a földbe vezetve. Végezd ezt összesen háromszor. Ez a folyamat egy percig tart.

Helyezd a bal kezed tenyérrel felfelé a bal combodra. A jobb kezed érintse a köldököd alatt pár centivel lévő részt. (Ez egy energiaörvény.) 




Kérd meg a Földangyalokat, hogy jöjjenek el, és aktiválják ezt az örvényközpontot számodra. Tartsd ott a kezed négy percig. 




Eztán tedd a jobb kezed pár centire a köldököd fölé (egy másik energiaörvény) és kérd a Földangyalokat, hogy aktiválják ezt a területet is számodra. Tartsd ott a kezed 5 percig. 




Most helyezd a két kezed tenyérrel felfelé a két combodra, és kérd meg a Földangyalokat, hogy küldjenek neked egy megerősítést arra vonatkozóan, hogy aktiválva lettél. Várj két percig, hogy megkapd ezt a visszajelzést.



Most, hogy aktiválva lettél, készen állsz arra, hogy aktívan közreműködj a többi csillagmaggal a rituálékban, a csakrarendszered tisztításában és kiegyensúlyozásában. Arra lettél felkérve, hogy maradj ráhangolódva, hogy különböző módokat tanulhass a Földanya és az emberiség számára való segítségnyújtás lehetőségeiről, még mielőtt a föld változásai megtörténnek. 



Szeretet és Fény

Bil El Masri

Forrás:http://www.foldimennyorszag.hu/Csillagmagok%20-%20Mik%20is%20azok%20a%20csillagmagok.html
 
 


Kapcsolodó bejegyzések
 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése