2012. február 29., szerda

A felemelkedés tizenkét csakrája





A tizenkét csakra megnyitása elengedhetetlen a felemelkedéshez és megvilágosodáshoz vezető úthoz. Ez egy alapvető felkészülés 2012-re, hogy készen állj az akkor beérkező magas energiára.

Arany Atlantiszban tizenkét csakránk volt, amelyek sokkal magasabb fényt és bölcsességet hordoztak, mint amivel jelenleg rendelkezünk. Ha nyitva állnak, akkor a DNS 12 szála aktiválódni kezd. Ezek bámulatos, szunnyadó pszichikus és spirituális képességeket tartalmaznak, amelyek arra várnak, hogy visszatérjenek hozzánk, amint felébresztjük, megnyitjuk és aktiváljuk a tizenkét csakrát. Ezért olyan fontos ismét megérteni azokat és dolgozni velük.



1. A földcsillag



A földcsillagról Sandalphon arkangyal gondoskodik. Körülbelül 30 cm-rel a lábad alatt van, színe fekete-fehér (jin-jang). Ügy rejti magában az összes lehetőségedet az életben, mint a talaj a magokat. Sandalphon arkangyal táplálja őket, és a te felelősséged, hogy segíts


ebben. Minden alkalommal, amikor mezítláb jársz a földön vagy vidéken sétálsz, segíted ennek a csakrának a fejlődését. A csakrával együtt isteni lehetőségeid magjai is fejlődnek.


A földcsillag jelenti spirituális fejlődésed alapját. Mivel nem tudsz magasabbra menni, mint amilyen mélyre képes vagy leásni, fontos, hogy megalapozd ezt a csakrát. Két egyetemes angyal van, akik ennek a központnak az energiáját egyenesen a Föld középpontjába viszik, és ott lehorgonyozzák, ők Roquiel, aki fekete és az istennőből ered, és Gersisa, aki szürke, és az Üreges Földön lakik. Ők horgonyozzák le a földcsillag energiáját a Föld középpontjában. Ma mindkét egyetemes angyal aktívan segít megalapozni ezt a nagyon erős spirituális alapzatot.


Ha az összes többi csakrád készen áll, beleértve a tizenkettediket, a csillagkaput is, akkor földcsillagod lángra lobban. Csillagkapud csak ekkor képes kigyúlni és teljesen megnyílni.


földcsillagról Sandalphon arkangyal gondoskodik. Körülbelül 30 cm-rel a lábad alatt van, színe fekete-fehér (jin-jang). Ügy rejti magában az összes lehetőségedet az életben, mint a talaj a magokat. Sandalphon arkangyal táplálja őket, és a te felelősséged, hogy segíts


ebben. Minden alkalommal, amikor mezítláb jársz a földön vagy vidéken sétálsz, segíted ennek a csakrának a fejlődését. A csakrával együtt isteni lehetőségeid magjai is fejlődnek.


A földcsillag jelenti spirituális fejlődésed alapját. Mivel nem tudsz magasabbra menni, mint amilyen mélyre képes vagy leásni, fontos, hogy megalapozd ezt a csakrát. Két egyetemes angyal van, akik ennek a központnak az energiáját egyenesen a Föld középpontjába viszik, és ott lehorgonyozzák, ők Roquiel, aki fekete és az istennőből ered, és Gersisa, aki szürke, és az Üreges Földön lakik. Ők horgonyozzák le a földcsillag energiáját a Föld középpontjában. Ma mindkét egyetemes angyal aktívan segít megalapozni ezt a nagyon erős spirituális alapzatot.


Ha az összes többi csakrád készen áll, beleértve a tizenkettediket, a csillagkaput is, akkor földcsillagod lángra lobban. Csillagkapud csak ekkor képes kigyúlni és teljesen megnyílni.


Gyakorlat Földcsillagod felébresztésére

1. Állj biztosan a talajon, lábad csípőszélességü terpeszben.

2. Koncentrálj a két lábadra, és képzeld el, hogy energia sugárzik le belőlük, mint egy lefelé mutató háromszög oldalaiból, amíg lejut 30 cm-rel a föld alá.

3. Ezután irányítsd a figyelmedet a lábujjaidra, majd a lábad jobb oldalára, a sarkadra, azután a lábad bal oldalára. Kissé hintázva ismételd ezt, amíg végül azt érzed, hogy földcsillagod lehorgonyzott.

4. Ezután gondolj a földcsillagodra. Úgy képzeld el, mint egy a lábad alatt lévő, csillogó, fénylő kamrát.

5. Légy tudatában annak, hogy képességmagjaid növekszenek a kamrában.

6. Itt tartod a kundalinidet.

7. Alatta található egy kötél, amely egyenesen a Föld középpontjához köt.


2. Az alapcsakra



Az ötödik dimenziós szinten ez a csakra platina, és a delfinek bölcsességével köt össze. Ha a kundalíni megemelkedik, és belép ebbe a csakrába, akkor az életed örömökben és élvezetekben gazdag lesz. Teljesen biztonságban érzed magad, és teljes mértékben az univerzumra bízod, hogy gondoskodjon rólad. Erre a csak-rára Gábriel arkangyal vigyáz, és ha minden alantasabb félelmed megtisztult ebben a központban, valamint a szakrális és a köldökcsakrában, akkor tisztánlátást és új célokat nyersz.



3. A szakrális csakra



Ez az alapcsakránál valamivel feljebb helyezkedik el. Gábriel arkangyal gondoskodása alatt áll, és színe fényes halványrózsaszín. A transzcendens szexualitásról szól, és gyengéd, valódi szeretetet fejez ki.


Ha ez a csakra egy ötödik dimenziós szinten megnyílik, akkor megváltoznak a kapcsolataid, mivel többé nem kívánságokat vagy szeretetéhséget sugárzol, hanem egy magasabb szintű, határozott, szeretetteljes energiát.



4. A köldökcsakra




Ez az ötödik dimenzióban található, ragyogó narancssárga és szintén Gábriel arkangyal gondoskodása alatt álló csakra minden ember számára szívélyes fogadtatást, barátságosságot és elfogadást fejez ki.




5. A solar plexus (napfonat-csakra)


A mélyarany színben sugárzó solar plexus békét, bölcsességet, valamint az emberek és helyzetek megnyugtatására, lecsillapítására való képességet bocsát ki. Ezt a központot Uriel arkangyal tartja fényében. mélyarany színben sugárzó solar plexus békét, bölcsességet, valamint az emberek és helyzetek megnyugtatására, lecsillapítására való képességet bocsát ki. Ezt a központot Uriel arkangyal tartja fényében. a szakrális és a köldökcsakrában, akkor tisztánlátást és új célokat nyersz.


6.  A szívcsakra


A szívcsakra ötödik dimenziós központja tiszta fehér, és Chamuel arkangyal gondoskodása alatt áll. Csak tiszta szeretetet bocsátasz ki, és mindenkit és mindent a szeretet szemével látsz. Kapcsolatba kerülsz a kozmikus szívvel.

A Szíved a Felemelekedett állapot gyökércsakrája. Ez a gyökérközpontod. Ez nem a harmadik dimenziós tapasztalás gyökere. Amikor bármilyen döntést kell hoznod, bármely probléma vagy lehetőség kapcsán, innen indulj, majd haladj az energiáddal felfelé!

A Felemelkedett állapot tudatosságának gyökere a szívcsakra. Annak igazsága, hogy ki vagy te, képezi a Felemelekedett állapot második csakráját (torokcsakra). Amikor a szív és a torok vagyis az igazság csakrája egyesül, csak szeretet áramolhat belőled. Csakis örömteli lehetsz. 
Amikor az egó nem tudja, hogyan érezzen ezzel az új információval kapcsolatban, akkor tudd, hogy ez az alsó három csakra megjelenési formája. Talán azt gondolod, az elméd beszél hozzád, pedig ekkor az alsó csakrák vezérlik elméd. 


7. A torokcsakra


Ha ez a csakra királykék színben ragyog, automatikusan részesülsz Mihály arkangyal védelmében, erejében és bátorságában. Most vele dolgozol, és az ő kék köpenyét viseled, valamint a birtokában lévő Igazság Kardját és Védőpajzsát, amelyeket mások megsegítésére használsz.



8. A harmadik szem





A mindent látó szem teljesen átlátszó az ötödik dimenzióban, mint egy kristálygolyó; felkészülhetsz a megvilágosodás felé vezető utadra. Rafael arkangyal a gyógyítás és bőség ajándékait nyújtja neked.


9. A koronacsakra

Most az ezerszirmú lótusz kristálykoronáját viseled a fejeden, amely teljesen kinyílik, lehetővé téve számodra, hogy fényt hozz fel a lelkedből, és betápláld azokat az alsóbb csakrákba. Ezt a központot Jofiel arkangyal felügyeli.



                                                                10. A kauzális csakra



Ebben a tiszta fehér csakrában, a koronacsakra fölött és kissé mögötte, belépsz a csendbe. Christiel arkangyal gondoskodik róla. Ha nyitva áll és befogadó, akkor a felsőbb spirituális birodalmak lényei a tudatosságodba csepegtetik útmutatásukat és bölcsességük magjait.



11. A lélekcsillag-csakra


Ez a csakra kétféleképpen működik: Zadkiel arkangyal átalakítja az ősi karmát, amelyet az alsóbb része hordoz. Ha megnyílik, Mariéi arkangyal előhozza lelked bölcsességét, amelyet elérhetsz a mindennapi életben. Ez a csakra az isteni nő magenta színét viseli.



12. A csillagkapu



Metatron arkangyalt a Pártfogás Hercegének nevezik, mert ő az egyetlen angyal, akinek megengedték, hogy közvetlenül belenézzen Isten fényébe, ő felel a felemelkedéshez vezető utadért. A csillagkapu-csakráddal dolgozik, amelynek gyönyörű aranyszíne van. Ha ez a csakra nyitott, akkor tudsz hozzáférni a Forrásból érkező fényhez.


Éppen úgy, ahogyan két egyetemes angyal segíti a földcsillag energiájának mélyebbre horgonyzását a bolygón, ketten segítik azt is, hogy a csillagkaput kapcsolatba hozd a Forrással. Az első Seraphina, aki a szeráfok rezgésszámán működik, ő segíti Metatront


a csillagkapuban lévő energiák finomhangolásában. Majd nekifog létrát építeni a Forrásból a csillagkapuba. Ha ez elkészült, akkor Seraphina segít neked felmászni rajta. Egy másik dimenzióban is van egy csakrája, amely egy intergalaktikus iskola. Ha szeretnéd, itt kiképeznek arra, hogy kozmikus hírvivő légy a Föld számára. Metatronnal és Seraphinával Butyalil dolgozik, aki segít összehangolni azokat a kozmikus áramlatokat, amelyek a helyén tartják a Földet.


Atlantisz bölcsessége kártya - Tizenkét csakra


Arany Atlantiszban minden embernek 12 csakrája és 12 aktív DNS- szála volt. Amikor Atlantisz rezgésszáma csökkent, 5 csakra felmondta a szolgálatot. Ennek következtében inaktívvá vált az a 10 DNS- szál, amely az emberek magasan fejlett spirituális és természetfeletti képességeit tartalmazták. A  mai kor embereinek az a feladata, hogy csakráit és az egész DNS-potenciált újra működésbe hozza.

Hatalom

Emlékezz rendkívüli, kihasználatlan, spirituális és természetfeletti erődre. A mély ellazulás segítségével tudod a sejtszintű tudásodat újra és újra aktiválni és a visszanyerni a bölcsességet, ami már Atlantiszban rendelkezésedre állt. A tanács így szól: Használd ezt a képességedet! Teremts magadnak időt és helyet, hogy teljes nyugalomban lehess, és gondolkodj el azon, ki is vagy valójában.






Részlet Diana Cooper - 2012 és azután című könyvéből



Kapcsolódó bejegyzések










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése