2011. november 22., kedd

A polaritások egyesítése benned - női és férfi aspektus







Ahogy Arany Angyalod férfi és női aspektusa egyesül benned, az Egység felfokozott érzése járja át egész lényedet.

Többé nem érzed magad magányosnak vagy tökéletlennek. Önmagadban teljes leszel, ahogy a pólusait összeolvadnak benned. Amikor kundalinid teljesen aktiválódik, ahogy Angyalod férfi- és női pólusa egyesül benned lehet romantikus, de akár gyönyör járhat át- Eközben a Mindent Körülölelő Szeretet ölelésében érzed magad, Arany Angyalod szárnyai között. Ez a tiszta boldogság megtestesülése, amit elég nehéz elérni vagy leképezni a háromdimenziós emberi kapcsolatokban.

Íme egy gyakorlat, hogyan léphetsz kapcsolatba férfi/női oldaladdal azért, hogy megtudd, mi a helyzet velük. Ülj csendes egy tárggyal: például egy kristállyal. Tartsd a jobb kezedben, a balt pedig helyezd magad mögé. (Ha balkezes vagy, fordítva kell csinálnod.) Most már képes vagy különválasztani a pólusokat, és előhívhatoda férfi oldalad. Érzed a férfi-polaritásod jelenlétét. Gyorsan meglátod, hogy túl erős vagy túl gyenge-e. Esetleg félhet is, ilyen például dühös harcosként jelenik meg. Vagy lehet, hogy erősítésre van szüksége. 
Végezz el bármilyen gyógyítást, ami szükségesnek érzel ahhoz, hogy egésszé teljessé váljon. Beszélj hozz, bátorítsd, szeresd őt, békülj ki vele - tégy meg bármit, amire szüksége van. Amikor érzed, hogy férfioldala egyensúlyba került, tedd át a kristály a bal kezedbe, és most a jobb kezedet tedd a hátad mögé. Most érezd a női oldalad. Hogy van? Szomorú, elhagyatott, dühös, valamiben épp mesterkedik, vagy úgy érzi nem értékeled őt? Adj magadnak annyi időt, amennyi csak kell, hogy kapcsolatba kerülj lényed ezen részével. Aztán adj meg neki bármiféle gyógyítást, amire szüksége van, akár bátorításról, akár tápláló energiáról van szó. Amikor úgy érzed, női oldalad egyensúlyba került,  tedd le a kristályt, és mindkét kezded helyezd magad mögé kényelmes pozícióban. Engedd,hogy a két pólus harmóniában és szeretetben találkozzon. Nagyon fontos, hogy női és férfi oldalad energiája egyformán egyensúlyban legyen, és így kiegészítsék egymást. Mindkét pólusnak egyenlőnek kell lennie. Ha ezt a gyakorlatot rendszeresen elvégzed, képes leszel orvosolni az egyenlőtlenségeket, még mielőtt fizikai formában jelennének meg, és a teljesség felé vezető egész úton jól fogod érezni magad. 


A másik lehetőség, hogy elképzeled Arany Angyalod férfi és női aspektusát, az Angyalt, Aki Valójában Te vagy. Mivel az Angyalok magasabb szinten léteznek, mint mi, a pólusaik felcserélődnek. Azt fogod tapasztalni, hogy Angyalod női aspektusa a jobb oldalon foglal helyet, míg a férfi-aspektusa a bal oldalon található. (Ha balkezes vagy, ez felcserélődik.) Először könnyebb lehet, ha rajtad kívülállóként veszed őket szemügyre. Láthatod őket, ahogy ölelkeznek és Eggyé válnak. Ha ezt sikeresen elvégzed néhány alkalommal, magadba hozhatod őket, hogy benned egyesüljenek. Ez gyakran a tiszta boldogság érzését válthatja ki. Az igazság az, hogy az Angyalok mindig is kozmikus egységben forrnak össze bennetek. Csak annyit kell tennünk, hogy megnyitjuk magunkat az állandóan érzékelhető tapasztalat felé. HA ezt egyszer megtettük, hogy is lehetnénk valaha magányosak. Belső pólusaid egyensúlyba kerülése életedre is mély hatást gyakorol majd, különösen a kapcsolatok terén. 


Mivel aurád teljességet sugároz, olyanok figyelmét vonod majd magadra, akik szintén egységet árasztanak. A megosztottságban az ellentétek vonzzák egymást, míg az Egységben a hasonlók!
Amíg nem egyesíted egész lényedben a megosztottságot, addig továbbra is az ellentéteket fogod vonzani. Az ellentétek azért jönnek az életedbe, hogy kiegyensúlyozhasd a pólusaidat. Visszatükrözi azokat a részeidet, amelyeket nem fejlesztettél, érdeklődés hiányában visszautasítottál, vagy megtagadtál. Biztosan találkoztál már olyan párokkal, ahol az egyik fél bele volt merülve a megosztottságba, míg a másik mindig is az Egységért küzdött? Itt nem egyszerűen arról van szó, hogy az egyik jó, a másik pedig rossz.  Együtt tulajdonképpen a kiegyensúlyozás és átalakulás folyamatát folytatják le. Eddig a legtöbb kapcsolat, amelyben ezen a bolygón részünk volt, karmikus volt. Ez az érintettek számára sok érzelmi munkát adott, és gyakran nagy fájdalmakat okozott. Bár nem voltak különösebben boldog kapcsolatok, mégis azt szolgálták, hogy elérjük az egység állapotát. 


Most itt az idő, hogy újfajta kapcsolatok jelenjenek meg. A két ember közötti összekötő elem nem lesz karmikus természetű többé. Ehelyett az Egy Szívben fogunk egyesülni, és összehangoljuk közös esszenciánkat, amely szeretettel, őszintén, elfogadással és nyitottsággal kapcsol össze minket. 
Több nem kell időt és nyugalmat pazarolnunk arra, hogy feldolgozzuk az egyensúly hiányát párkapcsolatainkban. Mindegyikünknek lesz hatalma, tehát nem kell többé átadni energiánkat a másnak. 
Az élet és a saját spirituális ösvényünk követése olyan, mintha a saját kis tábortüzünk előtt üldögélnénk. Folyamatosan felügyelünk a tűre, néha rakunk még rá egy kis fát, és megpiszkáljuk a hamut, ha szükséges. Így tartjuk életben a tüzünket. Amikor találkozunk egy másik emberrel, ők is ugyanúgy a saját tábortüzüket vigyázzák. A régi típusú kapcsolatokban döntenünk kellett, hogy melyik tábortüzet válasszuk. Az eredmény azt lett, hogy valamelyikünk felügyelet nélkül hagyta a tüzét, hogy az végül gondatlansága miatt kialudjon, miközben ő a domináns partner tábortüzére rakta energiájának hasábjait. Előbb vagy utóbb az, aki lehagyta a tábortüzét, kezdte úgy érezni, mintha valami hiányozna az életéből. Végül az elhanyagolt tűznek figyelemre lett szüksége. A régi típusú kapcsolatokban általában ez volt a vég kezdte.
Az új kapcsolatokban rájövünk majd, hogy noha még két különálló tűzzel indulunk, azáltal, hogy egyre több fával és figyelemmel tápláljuk őket, meg tudjuk növelni tábortüzeink méretét, egészen addig, amíg a két tűz a Szeretet egyetlen hatalmas, lángoló máglyájává olvad össze. Együtt sokkal nagyobb tábortüzet alkotunk, int külön, egyenként valaha is tudtunk volna. És ez egyszerű lesz, hiszen ketten táplálják gondosan a lángot!
A minden mást figyelmen kívül hagyó, koncentrált figyelem helyett mélyen össze leszünk kötve az Egy Szívben, hogy mindketten egyazon lény két szemeként tekinthessünk a külvilágra. Így segítjük és tápláljuk majd egymást, míg közben szabadon segíthetünk másoknak is lényünk teljességével. Mivel hiány és magányosság helyett a teljesség állapotából kezdünk kapcsolatokat, végre megtapasztaljuk azt a teljességet, amelyre oly régóta törekszünk. 
Ahogy haladunk utunkon az Egység felé, fel fogjuk fedezni, hogy a legközelebbi kapcsolatainkban megtapasztalt intimitás és könnyedség érzése az emberek egyre növekvő csoportjára fog kiterjedni, mert valójában mind egy Csillagcsaládhoz tartozunk, és egymás lelki társai vagyunk.
A kapcsolatok új formái még csak most kezdenek elterjedni. Várnunk kellett, amíg lényünkben elértük az Egység egy bizonyos szintjét, amíg Isteni Jelenlétünkkel egyesültünk. Most már készen állunk arra, hogy átéljük a mély beteljesülés örömét, nem csupán tökéletes partnerünkkel és társunkkal, hanem egész emberiségcsaládunkkal!
Ahhoz, hogy teljes lényekké váljunk, el kell fogadnunk lényünk minden részét. Ebben beletartoznak a kevésbé vonzó tulajdonságok is, amelyeket azonban többé nem kell szégyellnünk vagy elnyomnunk. Árnyékos oldalunk végtelen Önmagunkba olvasztásával átalakítjuk azt fénnyé. 


Solara: Csillagszülöttek


Kapcsolódó bejegyzések: Amikor a kettő Eggyé válikIkerlelkek; A lélektárssal való összeköttetés jellemzői; A férfi sorsa a nő; A beteljesülés felé; Mese az ikerlelkekről; Ikertörvény;Ikerlángok; Szent Szív; Változások a párkapcsolatokban; Párkapcsolat az új energiában;Párkapcsolatok 2011; Osho a szerelemről;A teljesség kapujának feltárulása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése