2011. július 3., vasárnap

Az ember kommunikációs központjai


Hogy a Földdel együtt a magasabb világokba emelkedhessenek, az emberek négy láthatatlan kommunikációs központot kaptak. Ez a négy kommunikációs központ fizikai, tudati és érzelmi testük genetikai kódolása útján jött létre és spirituális valójukhoz kapcsolódik. A fejlődés során ezek a belső központok kinyílhatnak és kifejezésre juthatnak. A pozitív gondolatok és cselekedetek fejlesztik önmagatokban a kundalini tüzet, amely működésbe hozza telepatikus kommunikációs központokat, és felszabadítja a spirituális való magasabb tudását. Ezek a kommunikációs központok fizikai természetűek, de a test finom auramezőihez is kapcsolódnak.

Íme a test kommunikációs központjainak elhelyezkedése:

Az első kommunikációs központ a gerinc alatt található. Az első, primitív korokban használták, amikor az emberiség elkezdett járni a Földön. A neandervölgyi embernél az első kommunikációs központ nyitott volt, hatását a "küzdj vagy fuss" szindrómaként emlegetik. Ezek az emberek megérezték a veszélyt, ami azonnali reakcióra indította őket.

A második kommunikációs központ az általatok gyomorszájnak nevezett hasi központban helyezkedik el. Ez az alacsonyabb szintű intuíció kiindulópontja. Ezt a központot használja jelenleg az emberek nagy része. Gyakran mondjuk, "zsigerből", "hasból" megéreztünk valamit. Az intuíció az az érzés, amikor hirtelen megérezzük, mit kell tennünk. Mélyen önmagadból jön ez a hang, és arra  késztet, hogy halld  meg és kövesd a hasznos információt és vezetést. Manapság sok ember megy keresztül lelki fejlődésen, és így működésbe hozzák harmadik kommunikációs központjukat.

A harmadik kommunikációs központ a tarkó fölött található, és nyúltvelő (medulla oblongata) a neve. Tudatotok közötti kapcsolatot hoz létre, amit telepátiának nevezünk. Ha ez a központ megnyílik, akkor képessé válsz arra, hogy  információt hívj le a létezés magasabb égi síkjairól, és felfedezd rejtett képességeidet, saját egyedi lelki fejlődésed függvényében.

A negyedik kommunikációs központ az agyalapi és a tobozmirigyekben található. Ezek rákapcsolnak egy telepatikus nyelvre, amelyet a "lélektől lélekig" nyelvének hívunk. Időbe telik még az emberiségnek, amíg teljesen ki tudja használni a telepatikus kapcsolat ezen formáját. Voltak már néhány a Földön, akik képesek voltak belépni ebbe a magasabb szintű kommunikációs központba. A legnagyobb mestereken és a fény urain kívül azonban képességeik ezen a téren igen korlátozottak voltak. Ez a központ sokkal aktívabban fog működni, amikor a lélek minden aspektusa felemelkedett már az ötödik dimenzióra.

Elismerem, hogy a Föld iskolája nem könnyű, de Istenatya/Istenanya nagyon nagyra becsüli mindazokat, akik vállalták, hogy leszületnek a Földre, és keresztülmennek az élet különféle próbáin életcéljuk tökéletesítéséért. A lelki beteljesülés növekvő ütemű lesz, ezért arra kérlek, hogy használjátok Isten adta kommunikációs központjaitokat bölcsen és tudatosan.

Mihály arkangyal - útmutatás az új évezredre
Kép: Alex Grey

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése